Ellopták a Noé Állatotthon adománygyűjtő perselyét – segíts te is megtalálni őket

Ellopták a Noé Állatotthon adománygyűjtő perselyét – segíts te is megtalálni őket

Négy férfi lenyúlta a Noé Állatotthon perselyét, nem számoltak azonban a kamerával, a fotójuk eddig közel 30 ezer facebookozóhoz jutott el.

„Ma, 2017.10.09-én a délutáni órákban a képen látható 4 férfi ellopta a NOÉ Állatotthon központi adománygyűjtő perselyét az iroda mellől.”

– olvasható a hétfő késő este kitett posztban.

„A NOÉ Állatotthont védő kamerarendszer rögzítette az elkövetést és az arcukat is! Arra kérünk Titeket, hogy jól nézzétek meg a képeket és ha felismeritek az elkövetőket, akkor azt jelezzétek nekünk az [email protected] címünkön! A megosztással is nagyon sokat segítesz. Ezek az emberek a Ti pénzeteket, a Ti adományotokat lopták el! Ezek az emberek Titeket, minket, de leginkább a rászoruló, beteg állatokat rabolták ki!”

Hozzátették, az állatotthon területén a törvényeknek mindenben megfelelő kamerarendszer működik, melyről az állatotthon bejáratánál és több helyen is tájékoztatják az ide érkezőket. A lopás helyszínétől kb. 1,5 méterre is kint van a figyelmeztető tábla, amit a jelek szerint nem láttak a tolvajok.

UPDATE: az elkövetőket sikerült azonosítani, a rendőrök példásan végzik a dolgukat! Mindenkinek köszönjük!KIRABOLTÁK A…

Közzétette: Noé Állatotthon Alapítvány – 2017. október 9., hétfő

Az állatotthon a poszt közlése mellett feljelentést is tett a rendőrségen. Felhívásukat egyébként eddig már 29 ezren megosztották.