Fotó: Facebook

Szexet imitáltak egy beteg asszony ágyánál az ápolók egy pécsi szeretetotthonban – fotók

Néhány óra alatt végigsöpörtek a Facebookon azok a vérlázító fotók, melyeken egy fekvő, magatehetetlen asszony ágyánál szexet mímelvén fotózkodnak a pécsi intézmény ápolói.

Az alábbi képek a baranyai megyeszékhelyen működő Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonában készültek a közösségi oldalon hozzájuk fűzött leírás alapján (a bejegyzés mostanra elérhetetlenné vált). Az arcokat kitakartuk:

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A kommentelők úgy vélik, rábukkantak a fotón látható ápolók egyikére, be is linkelték a nő Facebook-profilját a fotókhoz.

Időközben a szeretetszolgálat egy közleményt adott ki a szombat kora este kipattant botrány kapcsán, ezt a 24.hu idézte:

“A Malomvölgyi Szeretetotthon vezetősége megdöbbenéssel értesült arról, hogy az intézményben három munkavállaló az otthon szellemiségével, valamint az általunk képviselt keresztény erkölcsi normákkal összeegyeztethetetlen módon viselkedett, s ez a közösségi médiában méltán váltotta ki a jó érzésű emberek felháborodását. Az intézmény vezetősége az érintett munkatársak munkaviszonyát azonnali hatállyal megszünteti, a történtekkel kapcsolatban pedig vizsgálatot indít, és sajnálatát fejezi ki.

Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló esetek ne történhessenek meg.”

Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt