Ezekért a szexi fotókért rúgta ki a vasút a dögös kalauznőt

Részben a közösségi médiában publikált erotikus képei és egyéb posztjai miatt rúgta ki a kanadai CP Rail vasúttársaság a 28 éves Stephanie Katelnikoffot, szerintük ugyanis azok etikai szabályokat sértettek.

Katelnikoffot még november 28-án bocsátották el, a nő egy szakszervezeten keresztül küzd a döntés ellen – írta a 24.hu. A cég belső vizsgálatot indított a nő ellen, melynek egyik felét a túlfűtött képek, a másik felét pedig a vasúttársaság elleni kritikái váltottak ki. A kalauznő szeront a társaság „nem megfelelő közösségi médiás tartalmak” miatt vált meg tőle. Mutatunk pár ilyet:

Az ügyet felkapta a sajtó, a CP Rail pedig kicsit pontosítani kényszerült a korábbi nyilatkozatát. Ekkor már azt mondta, csak azokat a szexi fotókat vették szabályellenesnek, melyeken Katelnikoff a vasúti síneken állva látható, ezeken ugyanis megsértette a vasútközlekedés biztonságára vonatkozó szabályokat. Hogy korábban más, nem síneken álló fotókkal miért támasztották alá a kirúgásról szóló döntést, arra nem tértek ki.

A cikk szerint a nőt egyszer már kirúgták, mikor kisiklott egy tehervonat. Később azonban visszavették, miután Katelnikoff fellebbezett, kiderült ugyanis, hogy nem ő hibázott, hanem a sínnel volt gond.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!