WOW

Gigantikus vaddisznót videóztak az iskola mellett, rettegnek a helyiek

Tömegek rémültek meg attól az elképesztő méretekkel rendelkező, és szemlátomást igen éhes vaddisznótól, melyet egy hongkongi általános iskola közelében vettek videóra.

Az állat a Daily Mail szerint hatalmasat ment a közösségi médiában: a cikk megjelenéséig a látogatottsága 300 ezren állt, emellett közel ötezren osztották meg. Nem is csodáljuk, nem minden nap látni akkora vaddisznót a városban, mely simán feláll egy lakossági hulladékgyűjtőre, és elkezdi kirángatni belőle a zsákot. Ráadásul nem volt egyedül:

A felvételhez több mint 2500 komment érkezett. Az embereket leginkább az vágta mellbe, hogy a vadállat egy általános iskolától néhány méterre dézsmálta a kukát. Sokan ugyanakkor szimpatizálnak a kaját kereső röfivel, mondván, csak éhes, joga van szabadon élni.

A világ leggagyibb fantomképe buktatta le a tolvajt

Vígjátékokban szokott olyan ügyetlen és a realitást nyomokban sem tartalmazó fantomkép készülni, mint amilyet a napokban rajzoltak egy lancasteri tolvajról. A felfoghatatlan az egészben, hogy ez alapján sikerült beazonosítani a férfit.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt