Kutyaverő rendőr: megdöbbentő részletek derültek ki

Egy ország rökönyödött meg azon a pár másodperces videón, melyen egy magyar rendőr a csomagtartóba bokszol egy kistestű kutyát. Most újabb részletek derültek ki az ügyről, melyek az emberi mélység újabb aspektusát mutatják meg.

Kedden söpört végig a neten az a felvétel, melyen az látszik: egy rendőr felemel egy kutyát, majd iszonyatos erővel beleüt egyet, szerencsétlen négylábú pedig az öklös lendületétől beleesik a rendőrautó csomagtartójába:

Hamar kiderült, hogy az esetet Dányon rögzítették. A Gödöllői Rendőrkapitányság vezetője azonnali parancsnoki kivizsgálást rendelt el a felvételen látottakkal kapcsolatban. A vizsgálódás gyorsan eredményt hozott, a rendőrt felfüggesztették, emellett a gödöllői rendőrkapitány feljelentést tett az ügyészségen.

A Bors most arról ír, hogy a szóban forgó rendőr a dányi körzeti megbízott volt, a kutya pedig a sajátja.

Az ebet, Pötyit ismerik a helyiek, gyakran elkóborolt már, a férfit is sokat látták kutyát sétáltatni. A felfüggesztett rendőr és szintén rendőr felesége három éve él Dányban. Az eb sérülései nem súlyosak, a Bors szerint marad a gazdájánál, már ha jó érzéssel annak lehet nevezni az ilyen embert.

Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt