Fotó: Facebook/Ricco Šarközi

Két lábra állt az X-Faktor kerekesszékes győztese

Rendesen meglepte rajongóit a 2017-es X-Faktor-győztes Šarközi Ricco Facebookra feltöltött képe, melyen két lábon állva mosolyog a kamerába a lassan egy évtizede lebénult srác.

Ricco 2009-ben szenvedett súlyos autóbalesetet, azóta nem tud járni – írta a Bors. Az orvosok annyi esélyt sem adtak neki először, hogy valaha fel tud majd ülni az ágyban.

Ricco most rájuk cáfolt, nemhogy felült, de felállt, igaz, ehhez volt némi speciális segítsége. Erről egy fotót is posztolt a Facebookra, amelyre ömlenek is a kedvelések:

Fotó: Facebook/Ricco Šarközi

A Bors szerint a tavalyi X-Faktor győztese ezelőtt csak egyszer mutatott ilyet nyilvánosan, négy évvel ezelőtt egy szlovák show-ban két lábon ment fel a színpadra, és a pár percig tartó produkciót is állva nyomta végig.

„Hála istennek végtelen akaraterővel rendelkezik, úgyhogy semmire sem kell kényszeríteni. Én csak a lelki felépülésében tudok segíteni, mert tornáznia és akarnia neki kell. Nem mondom, hogy könnyű ez a helyzet, mert vannak pillanatok, szituációk, amikor tényleg nagyon nehéz, de szerintem akinek oka lehetne a panaszra az Ricco, és nem én”

– nyilatkozta a lapnak Ricco állandó duettpartnere, Claudia.

Fotó: Facebook/Ricco Šarközi