Képünk illusztráció

11 éves lányt erőszakolhatott meg két magyar sztársportoló

Borzalmas információk jutottak el Blikkhez: a lap úgy értesült, egy rendőrségi feljelentés szerint két évvel ezelőtt két férfi hosszú hónapokon keresztül folytatott szexuális kapcsolatot egy kiskorú áldozattal.

A kislány jelenleg már 13 esztendős. Elkövetőként két, “közismert magyar sztársportolót” neveztek meg egy rendőrségi feljelentésben.

A lap úgy tudja, a kislány eleinte próbálta eltemetni magában a történteket, később aztán konkrétan megnevezte a zaklatóit:

a történteket egy saját kézzel készített levélben írta le családja egyik ismerősének. Ezt a dokumentumot – amely a szexuális aktusokat, azok helyszíneit, körülményeit részletezi – információik szerint mellékelték a rendőrségi feljelentéshez.

A Blikk szerint az ügyben nyomozás indult, úgy tudni, a rendőrség kiemelten kezeli az esetet. A lapunk kérdésére a hatóság megerősítette, a feljelentés megérkezett a rendőrségre, az abban foglaltakat az illetékes megyei kapitányság „szexuális erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja”.

Az eset súlyosságára való tekintettel napokon belül további nyomozati cselekmények várhatók – írja az újság.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt