Maurizio Zanfanti

Szex közben halt meg a férfi, aki 6000 nővel feküdt le

A napokban elhunyt Maurizio Zanfanti, becenevén Rimini Rómeója, aki saját bevallása szerint hatezernél több nővel feküdt le élete során. Halála olyan volt, mint élete: szeretkezés közben érte el a végzet.

A 63 éves korában elhunyt Zanfanti 17 évesen kezdett el dolgozni egy night clubban Riminiben, az volt a feladata, hogy nőket csábítson be bulizni. Hamar kiderült, hogy Zanfantini a nők bálványa. Állítása szerint egy jobb nyáron közel 200 nővel feküdt le, a rekordját 207 hölgy/szezon jelentette – írta a Metro.

Zanfantiból az évek, évtizedek múltával legenda lett, saját bevallása szerint többet tett Rimini turizmusáért, mint száz turisztikai ügynökség. Svédországban, ahol szintén dolgozott, ott viaszszobrot állítottak neki.

A nőfaló férfit a Metro cikke szerint kedd éjjel érte el a végzet. Egy 23 éves kelet-európai lánnyal szeretkezett épp, mikor szívrohamot kapott, a helyszínre érkező mentők pedig már nem tudták megmenteni. Az olasz média szerint Zanfanti úgy ment el, ahogy szeretett volna.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!