Híres emberek utolsó szavai

Híres emberek utolsó szavai

Eleanor Roosevelt

17

A kórházi nővér azzal nyugtatta a volt first lady-t, hogy csak akkor fog meghalni, amikor minden, az Úr által rászabott feladatot teljesített. Rooseveltné erre csak annyit reagált: „Micsoda badarság.”

Martin Luther King Jr.

18

Egyik kísérője szólt Kingnek, hogy vegyen kabátot, mielőtt kiállna a memphisi tömeg elé. Erre ő annyit felelt: „Jó, rendben.” A következő pillanatban lelőtték.

Humphrey Bogart

19

A hollywoodi filmlegenda a feleségének intézte utolsó szavait, aki a gyerekekért ment az iskolába: „Szervusz! Siess vissza!”

John Wayne

20

A westernek nagyágyúja a feleségével volt, amikor utolérte a halál. Azt mondta neki: „Persze, hogy tudom, hogy ki vagy. A babám. Szeretlek.”

Heath Ledger

21

A színész halálát véletlen gyógyszer-túladagolás okozta. Előző este a húgával beszélt telefonon, aki nagyon aggódott érte. Ledger így próbálta nyugtatni: „Katie, nincs semmi baj! Minden rendben lesz, csak szeretném kialudni magam.”

Coco Chanel

22

A francia divattervező belevaló nő volt, aki mindenkinek megmondta a magáét. Önmagához hűen, meglehetősen laza stílusban búcsúzott el a világtól: „Látod, így kell meghalni.”

Winston Churchill

24

„Jaj, úgy unom már az egészet!” – fakadt ki a volt brit miniszterelnök, mielőtt kómába esett. Talán a betegségére gondolt?

Marie-Antoinette

25

Mielőtt lecsapott volna a guillotine, a volt királynő véletlenül rálépett a hóhér lábára. „Elnézést uram, nem volt szándékos” – szabadkozott.

Amy Winehouse

27

Két órával azelőtt, hogy alkoholmérgezés következtében meghalt, Winehouse a következőt mondta orvosának a telefonba: „Nem akarok meghalni.”

Következő oldal: 1 2