Ettől kiráz a hideg: török gimisek úgy játsszák a magyar számot, ahogy csak kevesen

Beleborzongsz, mit művelnek a magyar dallal ezek a török diákok.

Még tavaly került fel az internetre egy török banda előadásában az István, a király rockopera Szállj fel, szabad madár című klasszikusa, de csak mostanában kezdett őrületes terjedésbe. Nem véletlenül: a Kadıköy Anadolu Lisesi iskola növendékei néhol egészen tökéletes kiejtéssel, de legalábbis tökéletes előadásban játsszák a számot!

Itt nézheted meg online az elmúlt évek legjobb magyar filmjét, a Kojotot

Bár majdnem sikerült eldugni a nyilvánosság elől a 330 millió adóforintos támogatásból készült, lehengerlő kritikákat kapó Kojot című 2017-es filmet, a gyártó végül a nagy felháborodást látván mégis moziba engedi a kétórás drámát. Az alkotás a neten is fent van, mutatjuk, hol nézheted meg online.

Leesik az állad a MOM Park új szupermozijától – videók

Február 8-tól várja a mozizókat a CINEMAPink a MOM Parkban, a 4K-ban vetített filmeket egyedi tervezésű mozifotelekből, különleges hangrendszerrel megtámogatva élvezheted. Fotókkal és videókkal mutatjuk meg, hogy milyen lett a terem.

Jedi lett Bud Spencerből és Terence Hillből – videó

Gondolkodtál már rajta, miként festene a két legendás pofonosztó az Erő, a jedik, a birodalmi lépegetők és a Birodalom univerzumában? A The Treilers is így volt vele, egy egy rendhagyó előzetesben mutatják meg, mire jutottak.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt