Mentők (fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat)

Tragédia Budapesten: lakásuk ablakából esett ki egy kétéves kisfiú

Édesapja sokkos állapotban, pizsamában rohant az utcára.

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy kétéves gyermeket, aki vasárnap reggel kiesett szülei második emeleti lakásából Budapesten – írja a Bors.

Egy szemtanú idézte fel a lap számára, milyen szörnyű baleset történt vasárnap a XIII. kerületi Pannónia utcában: kizuhant második emeleti otthonuk ablakából egy kétéves kisfiú. A tanú először csak a csattanásra figyelt fel, azt hitte, elütöttek valakit:

Ezután keserves sírást és kiabálást hallottam. A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy „ezt nem hiszem el, nem hiszem el”. Azt is hallottam, hogy az apuka azt ordítja a telefonba: „azonnal gyere vissza, a gyerek kiesett az ablakon”.

Ekkor a gyerek édesanyja állítólag visszarohant a helyszínre, ahol mindketten hangosan kiabáltak elkeseredésükben, míg a pici vigasztalhatatlanul, kegyetlenül sírt. Csak akkor hagyta abba a zokogást, amikor a perceken belül kiérő mentősök elkezdték kezelni őt.

Úgy tudni, a kicsi először a virágokra, majd az utcában parkoló autókra zuhant.

Az Országos Mentőszolgálat közleménye szerint a gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, de stabil állapotban szállították kórházba. A helyszínre kiérkeztek a rendőrség munkatársai is, ők kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak nyomozást.

Mentők (fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat)