a 173-as busz (Fotó: Wikipedia.org)

„D*ghatunk is egyet” – mondta a BKV-sofőr a buszon egyedül utazó nőnek

A 173-as buszsofőr minősíthetetlen viselkedéséről tett panasz egy utas, akivel állítása szerint tapló módon kezdett ki a busz vezetője az üres járművön.

Minderről a BKV-figyelő számolt be pénteken. Mint írták, a BKK-hoz eljuttatott panasz szerint az eset január elsején történt. A panaszos, egy fiatal nő felszállt a 23 óra 17-kor induló 173-as buszra Törökbálint felé. Alig voltak a buszon, a sofőrt ismerte. Törökbálinton már egyedül volt, ekkor tűnt fel, hogy hozzá beszél a sofőr. Kivette a fülhallgatót a füléből, hogy hallja a férfit. Elmondása szerint szerint a következő párbeszéd zajlott le köztük:

– Meddig mész?
– A következő megállóig.
– Akkor időm sincs már elcsábítani.
(Az utas itt a panaszban megjegyezte, meglepődött ugyan, de nem érezte túl tolakodónak ezt a megjegyzést, udvariasan mosolygott egyet, majd felált, hogy jelezzen a leszálláshoz.)
– Nem jössz tovább velem egy körre? – folytatta a sofőr, és ezt már visszautasította a nő.
– Pedig dughatunk is egyet.
– Tessék?
– Pedig dughatunk is egyet!

„Megfagyott bennem a vér és csak annyit tudtam neki kinyögni az üres buszon, hogy akkor biztos nem mennék” – idézte a nőt a cikk.

– Hát igen, emberek előtt nehéz is lenne – folytatta a sofőr, amit az utas nem értett, hiszen tök üres volt a busz.

„A busz megállt a buszmegállóban, a sofőr – mintha mi sem történt volna – boldog újévet kívánt, és kedvesen elköszönt. Nem tudom, hogy lett-e volna valós okom félni, de szinte remegve szálltam le a buszról. Ezzel a sofőrrel utazok számtalanszor nap mint nap, de most örültem a legjobban annak, hogy leszállhattam a buszról.”

– tette hozzá az utas.

Az esetnek nincs tanúja, a nő abban bízik, hogy a busz kamerái rögzítették az esetet.

a 173-as busz (Fotó: Wikipedia.org)