Megépítették a Csillagok háborúja egyik legmenőbb járművét

Megépítették a Csillagok háborúja egyik legmenőbb járművét

Biztosan mondhatjuk, hogy nincs olyan Csillagok háborúja-rajongó, aki ne volna odáig a filmben látható valamelyik járműért. Van, aki X-szárnyút vezetne, van, aki TIE-vadászt, és persze olyan is, aki az Ezeréves Sólyommal tenne meg néhány kört.

Volt azonban a filmben egy másik jármű is, ami talán nem olyan népszerű mint a már előbb említettek, de ettől függetlenül is, rengeteg ember fantáziáját mozgatja meg mert elég menő: a 74-Z lebegőmotor.

A járművet először az 1983-as Jedi visszatér című filmben lehetett látni. Most pedig a Vintage Works nevű műhely elkészítette a motor másolatát – ami ha nem is tud repülni, de a földön kiválóan megy. A motorral körülbelül 112 km/h-val lehet maximális sebességgel repeszteni. A járműre egy 400 wattos hangfalat is szereltek, ami még inkább olyan érzést kölcsönöz a járműnek, mintha valóban az eredetivel utaznánk.

https://youtu.be/FKj_Y1CF97U

Itt lehet meghallgatni milyen hangja van:

Ryan and Horny Mike fire up the Vintage Works Custom MotorcycleCheck out this video of Ryan and Horny Mike from Count’s Kustoms firing up our Vintage Works custom motorcycle! Be sure to come to the Iola Car Show today at 10:00 to see the unveiling of the motorcycle, and then stick around and watch Ryan and Horny Mike airbrush it live the rest of the day and Saturday!

Közzétette: Vintage Works – 2016. július 8.