Boldog szülinapot Rachel McAdams!

Boldog szülinapot Rachel McAdams!

Rémisztő belegondolni, hogy lassan 12 éve annak, hogy megjelent a képernyőn a Bajos csajok című film, Rachel McAdams-szel és Lindsay Lohannal a főszerepben.

Regina George karaktere bizony nem volt túl pozitív, viszont ezt követően már Ryan Gosling oldalán csillogtathatta meg színészi tudását az előbb említett ikonikus produkcióban.

Alakítása annyira megragadta a producereket, hogy 2004-től sorra kapta a romantikus hősnők szerepét, emlékezetes filmjei közé tartozik a Fogadom, melyben Channing Tatum volt a partnere, Az időutazó felesége vagy az Éjfélkor Párizsban.

A tavalyi filmje a Spotlight, vátozást hozott. Itt levetkőzte a romantikus karaktert és egy tőle nem megszokott, igazán komoly szerepben láthattuk viszont. Manapság a Doctor Strange című Marvel adaptációban láthatjuk viszont Christine Palmerként. Ha kíváncsiak vagytok rá, jelenleg is fut a mozikban.

Most pedig következzen, amire mindenki ki vár, egy rövid képes összeállítás:

5inah3jzli_rachelmca

rachelmcadams_matthi-1

2521

61833_rachelmcadams_

8547323

0101234567891011

by_d_mode_mcadams_ra-1

rachel

rachel_mcadams_9

TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Actress Rachel McAdams attends the Variety Studio Presented By Moroccanoil during the Toronto International Film Festival at Holt Renfrew at Holt Renfrew, Toronto on September 11, 2012 in Toronto, Canada. (Photo by Jonathan Leibson/WireImage)

TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Acytress Rachel McAdams attends the Variety Studio Presented By Moroccanoil during the Toronto International Film Festival at Holt Renfrew at Holt Renfrew, Toronto on September 11, 2012 in Toronto, Canada. (Photo by Joe Scarnici/WireImage)