Balatonlelle, 2017. január 28.
Nagy Ákos súlyemelő produkciója egy éppen álló jégkörhintán Balatonlellénél 2017. január 28-án. A Balaton jegén vágott hatalmas, kör alakú léket egy motorcsónak motorja és hajócsavarja forgatja körbe.
MTI Fotó: Mohai Balázs

Újra pörgött a balatoni jégkörhinta, már Vonyarcvashegynél is megcsinálták!

Bárki kipróbálhatta a jégkörhintát Lellénél, ahol jégszobrászok is voltak ma, de a vonyarcvashegyiek is akcióba lendültek.

A múlt héten írtunk a jelenlegi legkirályabb balatoni látványosságról, a jégbe vágott körhintáról Balatonlellénél. Akkor a készítők azt ígérték, hogy ha „jó idő lesz”, ezen a hétvégén is megcsinálják, és a bámészkodók is kipróbálhatják.

A Balaton jegén vágott hatalmas, kör alakú léket egy motorcsónak motorja és hajócsavarja forgatja körbe. A korong szélénél ülő piros kabátos férfi kezeli.

Az MTI fotósának képei Balatonlelléről:

MTI Fotó: Mohai Balázs

MTI Fotó: Mohai Balázs

MTI Fotó: Mohai Balázs

És ez még nem minden, közben a vonyarcvashegyiek is kedvet kaptak. Nálunk ilyen a jégkörhinta ezen a teljesen átélhető videón, amin az is jól látszik, hogy egy centit sem tud meginogni a több tonnás jégtábla a körhintázók súlya alatt.

Itt pedig mutatunk egy drónvideót a Badacsony és Fonyód között megrendezett Balatonátcsúszásról.

Balatonlelle, 2017. január 28. Nagy Ákos súlyemelő produkciója egy éppen álló jégkörhintán Balatonlellénél 2017. január 28-án. A Balaton jegén vágott hatalmas, kör alakú léket egy motorcsónak motorja és hajócsavarja forgatja körbe. MTI Fotó: Mohai Balázs