Fotó: 444/Boros Bence

90 ezres cipőért őrül meg Budapest

Ostromállapot alakult ki Budapest belvárosában Kanye West új cipői miatt – írja a 444.

Ma jelent meg Kanye West rapper és önjelölt divattervező legújabb cipőkollekciója, amiről ha nem tudnánk, hogy Kanye West rapper és önjelölt divattervező legújabb cipőkollekciója, bármelyik kínai ruhabolt felfordított banános ládáján megállná a helyét: nagyjából semmilyen, de legalább a három számmal nagyobb talpa kicsit olyan hatást kelt, mint mikor belelépsz a sárba, és körben felcuppan.

Fotó: Adidas

Szóval voltak, akik még éjjel elkezdtek sorban állni ezért a cipőért a Petőfi utcai ICONS előtt, Magyarországon ugyanis egyedül náluk kapni. A női/férfi Yeezy Boost 350 V2-t 89.900 forintért, a gyerekváltozatot 54.900 forintért. Hülyének is megéri – mondjuk vannak azért ennél olcsóbb önbizalom-növelő módszerek is…

Te odáig lennél ezért a kaki alakú táskáért?

A legújabb trendi cuccnak szánt táskát a napokban dobta ki az ASOS a piacra. Nem tudni, hogy mekkora sikerre tehetnek szert ez által a cégnél, de az biztos, hogy nagy port kavartak fel a nem mindennapi kiegészítővel.

10+1 nő, aki egy sóhajnyit túltolta a sminkjét

Az emberek zöménél a smink apró rásegítés, mely elrejti a bőrhibákat, kiemeli az arc szépségeit, diszkrét páncélként vértez fel a mindennapokban. Akiket most mutatunk, azok nem nagyon érzik, hol a határ.

Európa legszebb kislánya lett a 4 éves Menyhárt Lola

A kontinens legszebbjének választották a jászberényi Menyhárt Lolát a hétvégi Little Miss & Mister World szépségversenyen Bulgáriában. A világversenyen egy másik magyar lány, Szilágyi Noémi is szép sikert ért el.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt