Gyűlölöd a Despacitót? Ez a videó neked szól!

Heveny rángatózásba kezdesz, ha meghallod a nyár undorítóan fülbemászó spanyol slágerét? Akkor az alábbi videó rólad is szól.

Despacito itt, Despacito ott, Despacito minden csatornán – kinyílott a zenei pokol kapuja, és latinos ritmusokkal kebelezi be a világot.

Luis Fonsi és Daddy Yanke közös alkotását jelenleg 2,4 MILLIÁRDSZOR játszották le a YouTube-on, és nyilván van már neki 10 órás verziója is, melyet a Genfi egyezményekben kellene tiltani.

A Despacitót már magyarul is meghallgathatod, Jollyék ugyanis kissé szabadon ugyan, de lefordították a számot, ami a Favorito címet kapta, és most már 1,7 milliós megtekintésnél jár a videomegosztó szájton.

És ha te is a kínok kínját éled meg, akárhányszor csak meghallod valahonnan a zenét, az alábbi videó rólad szól:

Meghalt az AC/DC alapító gitárosa

64 éves korában elhunyt Malcolm Young, az AC/DC egykori gitárosa, alapítótagja – jelentették be a zenekar hivatalos Facebook-oldalán szombaton.

Vilmos és Harry herceget is láthatod az új Star Warsban

Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban – osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.

Meghalt Higgins a Magnumból

84 éves korában elhunyt John Hillerman, akit leginkább a Magnum című sorozat Higginseként ismert mindenki.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt