Gyűlölöd a Despacitót? Ez a videó neked szól!

Heveny rángatózásba kezdesz, ha meghallod a nyár undorítóan fülbemászó spanyol slágerét? Akkor az alábbi videó rólad is szól.

Despacito itt, Despacito ott, Despacito minden csatornán – kinyílott a zenei pokol kapuja, és latinos ritmusokkal kebelezi be a világot.

Luis Fonsi és Daddy Yanke közös alkotását jelenleg 2,4 MILLIÁRDSZOR játszották le a YouTube-on, és nyilván van már neki 10 órás verziója is, melyet a Genfi egyezményekben kellene tiltani.

A Despacitót már magyarul is meghallgathatod, Jollyék ugyanis kissé szabadon ugyan, de lefordították a számot, ami a Favorito címet kapta, és most már 1,7 milliós megtekintésnél jár a videomegosztó szájton.

És ha te is a kínok kínját éled meg, akárhányszor csak meghallod valahonnan a zenét, az alábbi videó rólad szól:

Meghalt Tahi Tóth László

75 éves korában elhunyt Tahi Tóth László, Kossuth– és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, szinkronszínész – jelentette be csütörtök délután a Vígszínház.

Itt nézheted meg online az elmúlt évek legjobb magyar filmjét, a Kojotot

Bár majdnem sikerült eldugni a nyilvánosság elől a 330 millió adóforintos támogatásból készült, lehengerlő kritikákat kapó Kojot című 2017-es filmet, a gyártó végül a nagy felháborodást látván mégis moziba engedi a kétórás drámát. Az alkotás a neten is fent van, mutatjuk, hol nézheted meg online.

Leesik az állad a MOM Park új szupermozijától – videók

Február 8-tól várja a mozizókat a CINEMAPink a MOM Parkban, a 4K-ban vetített filmeket egyedi tervezésű mozifotelekből, különleges hangrendszerrel megtámogatva élvezheted. Fotókkal és videókkal mutatjuk meg, hogy milyen lett a terem.

Jedi lett Bud Spencerből és Terence Hillből – videó

Gondolkodtál már rajta, miként festene a két legendás pofonosztó az Erő, a jedik, a birodalmi lépegetők és a Birodalom univerzumában? A The Treilers is így volt vele, egy egy rendhagyó előzetesben mutatják meg, mire jutottak.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt