WOW

Kaposfőnél elkészült az év eddigi legdurvább szupercella-videója

Timelapse videó készült a július 11-én Kaposfőnél örvénylő szupercelláról. Azt kell mondjuk, eddig ez az év viharvideója.

A közeledő hidegfront előszeleként kedd este szupercellák alakultak ki a Dunántúlon, melyeket hatalmas felhőszakadás, viharos szél és jégeső is kísért.

Az egyik szupercelláról Kaposfőnél készült egy hidegrázós timelapse videó, melyet a Severe Weather Europe is megosztott szerdán a Facebook-oldalán.

A videó most jár 41 ezres látogatottságnál, és azt kell mondjuk, ennél szuperebb viharvideó idén még nem készült. A szupercellára másfél percnél tűnik fel, de érdemes kivárnod, a libabőr garantált:

Oh. Wow. Spectacular (an understatement) supercell over Kaposfo, Hungary yesterday, July 11! Exceptional catch by Rafael Schmall of Rafael Schmall Photography! WOW! P.S. – the video starts a bit slow, but give it time. And you may want to sit down.Reed Timmer Extreme Meteorologist Basehunters Chasing James Spann The Weather Channel WetterOnline

Posted by Severe Weather Europe on Mittwoch, 12. Juli 2017

Szinte napra pontosan egy éve a Fejér megyei Csókakőnél gomolygott egy óriási szupercella. Erről is készült timelapse videó, és most nem tudjuk eldönteni, hog ez vagy a fenti volt durvább látvány:

Szerinted?

Siófokon is brutális viharvideó készült a héten, úgy nézett ki, mintha egy hurrikán csapott volna le a városra:

Brutal downburst on Lake Balaton, Siofok, Hungary yesterday, July 10! Exceptional video by Mercédesz Jászberényi! WOW

Posted by Severe Weather Europe on Dienstag, 11. Juli 2017

Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt