Sírva röhögsz Kovács András Péterék vizesvébé-megnyitóján

Janklovics Péter, Lovász László és Kovács András Péter alternatív megnyitóval lőtt elé a pénteken startoló világversenynek, és nagyon üt!

A srácok videója nem egészen egy nap alatt már közel 300 ezres látogatottságnál tart a Facebookon. Minden másodperce arany:

MÉLYVIZES VB

NÉZD MEG MÁR MOST A VIZES VB MEGNYITÓ MŰSORÁT!Endi és Pali bá a 3,4 milliárdos megnyitó főpróbáján megmutatja, hogy az igazi show nem olcsó. Készítette Janklovics Péter, Lovász László és jómagam.

Posted by Kovács András Péter – KAP on Donnerstag, 13. Juli 2017

Ezt megelőzően megmutattuk, hogy Tajvan milyen zseniális módon reklámoz egy felsőoktatási sportversenyt a metróban. Kattints, és tedd fel a kérdést, nálunk ilyenre nem futott volna a 130 milliárdból?

Meghalt az AC/DC alapító gitárosa

64 éves korában elhunyt Malcolm Young, az AC/DC egykori gitárosa, alapítótagja – jelentették be a zenekar hivatalos Facebook-oldalán szombaton.

Vilmos és Harry herceget is láthatod az új Star Warsban

Rohamosztagos jelmezben állítólag Vilmos és Harry brit herceg, továbbá Tom Hardy és Gary Barlow énekes is szerepel a december közepétől látható új Star Wars-epizódban – osztotta meg értesülését a The Hollywood Reporter.

Meghalt Higgins a Magnumból

84 éves korában elhunyt John Hillerman, akit leginkább a Magnum című sorozat Higginseként ismert mindenki.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt