Sírva röhögsz Kovács András Péterék vizesvébé-megnyitóján

Janklovics Péter, Lovász László és Kovács András Péter alternatív megnyitóval lőtt elé a pénteken startoló világversenynek, és nagyon üt!

A srácok videója nem egészen egy nap alatt már közel 300 ezres látogatottságnál tart a Facebookon. Minden másodperce arany:

MÉLYVIZES VB

NÉZD MEG MÁR MOST A VIZES VB MEGNYITÓ MŰSORÁT!Endi és Pali bá a 3,4 milliárdos megnyitó főpróbáján megmutatja, hogy az igazi show nem olcsó. Készítette Janklovics Péter, Lovász László és jómagam.

Posted by Kovács András Péter – KAP on Donnerstag, 13. Juli 2017

Ezt megelőzően megmutattuk, hogy Tajvan milyen zseniális módon reklámoz egy felsőoktatási sportversenyt a metróban. Kattints, és tedd fel a kérdést, nálunk ilyenre nem futott volna a 130 milliárdból?

Meghalt Tahi Tóth László

75 éves korában elhunyt Tahi Tóth László, Kossuth– és Jászai Mari-díjas színművész, érdemes és kiváló művész, szinkronszínész – jelentette be csütörtök délután a Vígszínház.

Itt nézheted meg online az elmúlt évek legjobb magyar filmjét, a Kojotot

Bár majdnem sikerült eldugni a nyilvánosság elől a 330 millió adóforintos támogatásból készült, lehengerlő kritikákat kapó Kojot című 2017-es filmet, a gyártó végül a nagy felháborodást látván mégis moziba engedi a kétórás drámát. Az alkotás a neten is fent van, mutatjuk, hol nézheted meg online.

Leesik az állad a MOM Park új szupermozijától – videók

Február 8-tól várja a mozizókat a CINEMAPink a MOM Parkban, a 4K-ban vetített filmeket egyedi tervezésű mozifotelekből, különleges hangrendszerrel megtámogatva élvezheted. Fotókkal és videókkal mutatjuk meg, hogy milyen lett a terem.

Jedi lett Bud Spencerből és Terence Hillből – videó

Gondolkodtál már rajta, miként festene a két legendás pofonosztó az Erő, a jedik, a birodalmi lépegetők és a Birodalom univerzumában? A The Treilers is így volt vele, egy egy rendhagyó előzetesben mutatják meg, mire jutottak.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt