Facebook/ Reggeli Show

Új néven folytatódik Sebestyén Balázsék reggeli műsora

Jogi viták miatt névváltoztatásra kényszerült a Reggeli Show, melyet Sebestyén Balázs, Vadon Jani, és Rákóczi Ferenc a pénteki adásban jelentett be.

A műsor stábja a lehető legtalálóbb címmel rukkolt elő, úgy hívják mostantól magukat, hogy „Balázsék”. A közönség nagy része támogatja a névválasztást, hiszen legtöbbjüknek a Reggeli Showról Balázs karaktere ugrik be legelőször.

„Úgy döntöttünk, hogy nevet változtunk, mert elegünk lett belőle,
hogy a Reggeli Show és a Morning Show nevek körüli jogi procedúrát mások arra használják, hogy folyamatosan címlapokon szerepleljenek vele, és a mi hátunkon kapaszkodjanak felfelé.
A per folytatódik, mert mi hiszünk az igazunkban és nem adjuk fel, de szeretnénk, ha nem erről szólnának a hírek folyamatosan.
A hallgatók az elmúlt hetekben számtalan alkalommal írták nekünk, hogy nem egy névre kíváncsiak, hanem ránk, ezért határoztunk úgy, hogy az lesz a nevünk, ahogy most is emlegetnek bennünket: hétfőtől Balázsék néven folytatódik a műsorunk, a saját nevünket használjuk műsorkészítésre. Remélem, ez nem lesz magas labda a Balázsoknak, hogy bepereljenek.”

Facebook/ Reggeli Show