Fotó: Facebook/Buniné Juhász Dóra

Rosszul lett kisfiún segítettek a szegedi Lidl dolgozói

Összeesett egy kisgyerek Szeged egyik Lidl áruházában, az alkalmazottak azonnal felkapták, ápolni kezdték, és mentőt is hívtak hozzá.

Az eset július 13-án történt a Makkosházi körúton található boltban. Minderről a gyermek, Ádám édesanyja számolt be a Facebookon abban a posztjában, melyben megköszönte az áruházlánc munkatársainak az emberségét és segítségét.

„Reggel a 7,5 éves fiammal és a 4 éves lányommal mentünk vásárolni az említett üzletbe. Éppen friss pékárut pakoltunk a kosárba, mikor a fiam egyszer csak rosszul lett. Összeesett a karomban. Ilyen még nem fordult elő velünk soha, és remélem, hogy ez volt az utolsó.”

– írta az anyuka.

„A pékségnél levő dolgozók azonnal ott voltak, és a fiamat felkapva már vitték is be egy ebédlőszerű helyiségbe. Mire én a kislányommal beértem, már itatták és etették Ádit. Sokkot kaptam attól, ami történt. Szinte helyettem csináltak mindent! Szóval tartották, beszéltették, hogy az eszméletét ne veszítse el. Mentőt kellett hívni. Mikor a kocsi megérkezett szintén a dolgozók csináltak mindent. Kivitték a gyermekem a mentőbe, és közben velem és a lányommal is foglalkoztak.

– zárta sorait Dóra.

A július 20-i poszt rengeteg emberhez eljutott, jelenleg 18 ezer kedvelésnél tart.

Fotó: Facebook/Buniné Juhász Dóra