Fotó: Imgur/Amscolie

Őzgidák menekültek a nő házába a vihar elől – fotók

A félig nyitva hagyott hátsó ajtón osont be három őzgida egy amerikai nő házába, az állatok az érkező vihar miatt menekültek be a négy fal közé.

A történet egy amerikai nővel esett meg, aki az Imguron Amscolie-ként van jelen, itt is osztotta meg a történetét – írta a napokba a Newsner.

Eszerint a nő erdős területen él, rendszeresen fogad be elárvult állatokat, és a környékbeli vadakra is figyelmet fordít.

Egyik este látta, hogy nagy vihar közelít, ezért kinézett, hogy nincs-e a közelben egy elárvult őzgida, akiről gondoskodni szokott. Nem látta az állatot sehol, de hamarosan kiderült, hogy közelebb van, mint gondolja.

Mikor visszaért a házba, cuki meglepetés várta: a keresett őzike és két társa a házában kuporgott. Bementek a résnyire nyitva hagyott ajtón, és összebújva várták, hogy elvonuljon az ítéletidő.

Fotó: Imgur/Amscolie

A cikk megjegyzi, az állatok kifinomult érzékeiknek köszönhetően sokkal hamarabb megérzik a közelgő vihart (és a természeti katasztrófákat is), mint az ember. Az őzek is tudták, hogy jön a baj, ezért gyorsan olyan biztos helyre mentek, ahová csak tudtak.

Fotó: Imgur/Amscolie

Fotó: Imgur/Amscolie

A picik bent aludtak a házban, reggel pedig nem fogták vissza magukat a hálálkodásban a szállásért:

Fotó: Imgur/Amscolie

Fotó: Imgur/Amscolie