Lidérces videó: így néz ki egy dupla tornádó

Lidérces videó: így néz ki egy dupla tornádó

Korábban két örvénylő vízoszlopról mutattunk videót ebben a cikkben, mert a Facebookon már több millió megtekintésnél járt az Irma hurrikánnal összefüggésbe hozott jelenség, azóta kiderült: nem mostani, hanem 2006-ban, Olaszországnál filmezett képsorok.

A jelenleg négyes erősségű Irma hurrikán vasárnap kora hajnalban csap le az USA déli nyúlványára, az Index cikke szerint a házak 95 százalékát várhatóan viharkár fogja érni. A hatóságok mintegy hatmillió embert szólítottak fel arra, hogy keressenek előle menedéket.

A vihar az elmúlt napokban a Karibi-szigeteken végzett hatalmas pusztítást, áldozatainak száma legalább 22, Barbudát teljesen letarolta.

Néhány órája az EBUZZ mutatott egy élő adást a Facebookon, melyen állítólag a Floridához közelítő hurrikán előtt két víztölcsér emelkedik, tovább fokozva a világvége-hangulatot.

Frissítés – Ebben a cikkben korábban azt írtuk – megbízva az EBUZZ hitelességében –, hogy az alábbi videó Florida közelében készülhetett. Ezzel szemben a felvételen 2006-ban, Olaszországban filmezett tornádók láthatók. A tévesztésért elnézést kérünk.

https://www.facebook.com/ebuzzzzz/videos/334243180371004/?hc_ref=ARRjbI74fGYMjKUhmu8-HZ5-7RFhV7Aq_lzZk6zWWPx7wxQgkaDxYXtqzZ5YP8Pl3lE