Fotó: Virality

Egyetlen mozdulattal lefojtotta a repülőn tomboló részeget az utas – videó

Végig zavarta a repülőutat egy erősen ittas angol srác, földet érés után pedig a személyzet egyik tagjára is rátámadt. Egy karakán utas oldotta meg a problémát.

Az eset a 444 szerint még június 30-án történt, az erről készült videó viszont csak most került nyilvánosságra.

A 22 éves angol srác a spanyolországi Gironából a londoni Lutonba tartó gépen a kétórás út során végig zavarta utastársait.

Fülhallgatóval a fején hangosan énekelt, piszkálta az utasokat, és azzal sem foglalkozott, hogy egy stewardess elmondta neki többször is, hogy ha nem vesz vissza a viselkedéséből, landolás után hívják a rendőröket.

A fiatal nem csitult, így földet érés után szóltak is a hatóságnak. Ettől a srác még jobban bepörgött, a személyzet egyik tagját félre akarta lökni.

Ekkor érkezett a nap hőse, egy ősz hajú férfi, aki – mintha csak egy UFC-meccset nézett volna az ember – egy tökéletes fojtással megfékezte a srácot:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=Lf14p1540cQ

A történet végkifejlete nem is lehetne angolabb: a fiatal megúszta az egészet egy rendőri figyelmeztetéssel. A cikk megjegyzi, ha ez az USA-ban történt volna, jó eséllyel börtönbe is kerülhetett volna a tomboló utas.

Fotó: Virality