Gyermekeivel karambolozott az anyuka, ennyi maradt a gyerekülésekből a totálkáros kocsiban

Gyermekeivel karambolozott az anyuka, ennyi maradt a gyerekülésekből a totálkáros kocsiban

Megdöbbentő fotót mutatott egy fiatal amerikai anyuka, melynél talán semmi sem mutatja jobban, miért kell rendesen bekötni a csemetéket a kocsiban.

„Ezért kötöd be minden egyes alkalommal a gyerekeidet a gyerekülésbe. Még akkor is, ha hisztiznek, hogy szoros az öv. Még akkor is, ha zavarja őket a mellkasuknál a csat, és még akkor is, ha nem szeretnek hátrafelé nézve utazni.”

– kezdte történetét Jenna Casado Rabberman.

Mint írta, hazafelé tartott az óvodából gyermekeivel – a kicsi mindössze hathetes, a nagyobb három hónapos -, mikor megálltak tejért. Mindössze percekre voltak az otthontól, de ennek ellenére rendesen, körültekintően bekötötte a gyerekeket.

Hamarosan kiderült, hogy élete talán legfontosabb elővigyázatossági döntését hozta meg. A rövid úton ugyanis beléjük durrant egy kocsi, totálkárosra vágva az anyuka Hondáját. A jól bekötött gyerekek a jó gyerekülésekben azonban egy karcolás nélkül megúszták az esetet.

Az anyuka lefotózta a kocsit és a gyereküléseket is, képe hihetetlen sebességgel száguldott végig a Facebookon:

THIS is why you buckle your kids into their car seats correctly every SINGLE time. Even when they scream because the…

Közzétette: Shawano County Sheriff's Office – 2017. szeptember 27., szerda

Jenna elmondta, a gyereküléseket nem használják újra, hiszen sérülhettek az ütközésben. A fotókhoz később hozzáírta: nem gondolta, hogy ennyi emberhez eljut a története, de bízik benne, hogy az elmondottak életet mentenek.