Fotó: Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

Down-szindrómás Szinetár Dóra kisbabája

Két hete született meg Szinetár Dóra harmadik gyermeke, akiről most mondta el a színésznő, hogy Down-szindrómát állapítottak meg nála.

Szinetár Dóra először azt posztolta a Facebookon, hogy minden rendben van Makranczi Benjaminnal, de a Hot! magazinnak nemrég arról beszélt, hogy enyhe fokozatban Down-szindrómás a kicsi.

"Hahó Világ! Tisztelettel jelentem, megérkeztem! Nevem Makranczi Benjámin, és vasárnap este láttam meg a napvilágot…

Posted by Szinetár Dóra Official Fanclub on Donnerstag, 21. September 2017

A 24.hu által szemlézett cikk szerint a színésznőnél nem végeztek genetikai vizsgálatot a terhesség alatt. Szinetár Dóra azt mondja, ha férjével korábban értesültek volna a baba állapotáról, akkor is minden ugyanígy történt volna.

“Mindig is úgy gondoltuk: ha a Jóisten úgy dönt, hogy egy Downos emberkétől kell tanulnunk szeretetet és elfogadást, akkor így kell lennie. Ezt most is így gondoljuk. Ha bárki gondol ránk Vele kapcsolatban, kérjük, hogy így tegye; sopánkodásnak és sajnálkozásnak semmi helye nincs, Benjámin az életünk egyik legszebb ajándéka, és mi igyekszünk méltónak lenni a feladatra, hogy felnevelhessük”

– idézte a cikk a 40 éves színésznő szavait.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt