Két fotóval mutatjuk meg, mennyire itt van már a karácsony

Még október közepe sincs, de amit most mutatunk, attól gondolatban már zizeg a csomagolópapír, orrodban halászlé illata keveredik fenyőével, a vércukorszint kancsendzöngai magasságba szökik, a májban pedig csengettyűszó kíséretében megindul az ünnepi elzsírosodás.

Az előrehozott karácsonyi hangulatról az MTI fotósa tehet, aki Keszthelyen járt a Lissé Édességgyárban október 10-én, és megnézte, hogyan sorjáznak a szalagon az ünnepre szánt szaloncukrok.

Így:

MTI Fotó: Varga György

MTI Fotó: Varga György

A megdöbbentő az egészben az, hogy a szaloncukorszezon

már augusztus 20-án elindult a gyárban.

Gyomorforgató titkok derültek ki a Haribo gumicukorról

Egy német tévécsatorna riportja szerint embertelen körülmények között éhbérért dolgozó munkások és leírhatatlan állapotokban tengődő állatok is hozzájárulnak ahhoz, hogy rágcsáljuk az ismert gumicukrot.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt