Két fotóval mutatjuk meg, mennyire itt van már a karácsony

Még október közepe sincs, de amit most mutatunk, attól gondolatban már zizeg a csomagolópapír, orrodban halászlé illata keveredik fenyőével, a vércukorszint kancsendzöngai magasságba szökik, a májban pedig csengettyűszó kíséretében megindul az ünnepi elzsírosodás.

Az előrehozott karácsonyi hangulatról az MTI fotósa tehet, aki Keszthelyen járt a Lissé Édességgyárban október 10-én, és megnézte, hogyan sorjáznak a szalagon az ünnepre szánt szaloncukrok.

Így:

MTI Fotó: Varga György

MTI Fotó: Varga György

A megdöbbentő az egészben az, hogy a szaloncukorszezon

már augusztus 20-án elindult a gyárban.

Gasztronómiai csoda, amit ez a lány művel a pitékkel

Beköszöntött az ősz, finomabbnál finomabb szezonális gyümölcsökből válogathatunk, amikből akár valami nagyon ízletes süteményt is készíthetünk. Karin Pfeiff nem csak a piték zamatára figyel oda, hanem a kinézetükre is.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt