Nagy változás jön az IKEA-nál, ennek örülni fogsz!

Megint újít egyet az ismert bútormulti, az összeszereltetés után most a termékek beszerszése lesz egyszerűbb.

Nemrég volt hír, hogy az IKEA felvásárolta a TaskRabbit nevű céget, mely lényegében a helyi szakemberek Ubere. Így ha valaki nem akar vesződni a bútorok összerakásával, a TaskRabbiton találhat magának szakavatott segítséget.

Most ismét újít egyet a cég: a jövőben nem csak az IKEA-tól, hanem külső webshopokból is lehet majd IKEA-bútorokat venni

– derült ki a HVG cikkéből.

A lap szerint az IKEA vezérigazgatója, Tobjörn Lööf ezt a cég történetének eddigi legnagyobb változtatásának nevezte. A cikk szerint az Amazon és az AliExpressz már képben van, de elképzelhető, hogy máshonnan is be lehet majd szerezni a kinézett bútorokat.

447 ezer forint havi nettót akarnak keresni a fiatalok

A Medián országos felmérése többek között arra volt kíváncsi, mennyiért gályáznának szívesen a mostani 14-25 évesek. A kutatásból az is kiderült, hogy rengetegen gondolkoznak külföldi munkavállalásban.

Két fotóval mutatjuk meg, mennyire itt van már a karácsony

Még október közepe sincs, de amit most mutatunk, attól gondolatban már zizeg a csomagolópapír, orrodban halászlé illata keveredik fenyőével, a vércukorszint kancsendzöngai magasságba szökik, a májban pedig csengettyűszó kíséretében megindul az ünnepi elzsírosodás.

Gasztronómiai csoda, amit ez a lány művel a pitékkel

Beköszöntött az ősz, finomabbnál finomabb szezonális gyümölcsökből válogathatunk, amikből akár valami nagyon ízletes süteményt is készíthetünk. Karin Pfeiff nem csak a piték zamatára figyel oda, hanem a kinézetükre is.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt