Fotó: Részlet a TV2 Mokka adásából

Hujber Feri itthagyta Magyarországot

Itthagyta kis országunkat Hujber Ferenc, a színész néhány hete már a kanadai fővárosban él.

Feri még tavasszal kacérkodott a gondolattal, hogy áttelepszik az észak-amerikai országba, mostanra viszont meg is lépte ezt.

A Blikk a színész egy közeli ismerősére hivatkozva számolt be arról, hogy már hetek óta Vancouverben él, de egyedül, a családja Magyarországon maradt. A lap úgy tudja, Feri eredeti terve az volt, hogy a családja is követi majd, de mivel megfeneklett a kapcsolata feleségével, ez nem valószínű most.

“Biztos vagyok benne, hogy úgy tervezi, ő már nem tér haza Magyarországra. Hujbernek már nem is nagyon lenne miért maradnia, utolsó munkahelyén, a Veres1Színházban visszaadta a szerepeit.”

– idézte a Blikk a színész egyik kollégáját.

A cikk megemlíti, hogy Hujber Feri 2004-ben egyszer már lépett le így hirtelen, akkor Londonba ment, és pizzafutárként, később pedig egy luxusétterem pincéreként dolgozott. Az angol fővárosból végül 2007-ben tért haza.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt