Órák óta zokogott a nő az állomáson, amit a magyar mentősök tettek, arra nincsenek szavak

Órák óta zokogott a nő az állomáson, amit a magyar mentősök tettek, arra nincsenek szavak

Elképesztő emberségről tettek tanúbizonyságot azok a budapesti mentők, akiket egy vígasztalhatatlanul síró nőhőz hívtak az egyik fővárosi pályaudvarra.

Amint azt az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán pénteken közzétette, az eset a napokban történt: az egyik vasúti pályaudvar jegypénztára előtt, egy órák óta zokogó nőhöz kértek segítséget.

BETEGE HELYETT A MENTŐÁPOLÓ FIZETTE A VONATJEGYETKülönös bejelentésre vonult ki egy budapesti mentőkocsi a napokban….

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2017. október 13., péntek

A bejegyzés szerint mentők hosszú percekig nem tudták kideríteni a sírás okát, olyan szívszaggatóan zokogott az 50 év körüli asszony.

Némi nyugtatgatás után azonban elmondta, a lányát kísérte vonattal Budapestre, aki busszal külföldre indult. A lánytól való búcsúzás után ismét vonathoz igyekezett az asszony és ekkor vette észre, hogy kizsebelték, elvitték a pénztárcáját, az összes igazolványát és a mobiltelefonját.

Az asszony ismerősök és telefon híján teljesen pánikba esett. A mentősök azonban így is segíteni próbáltak rajta. Azonnal felvették a kapcsolatot a vasút forgalmi ügyeletével, akik elmondták, hogy hamarosan indul egy másik, utolsó vonat Gyöngyösre, amit még elérhet.

Miután a hölgy története nem hatotta meg a kalauzt, a mentősök jegyet vettek a kétségbeesett asszonynak.

A nő annyira meghatódott a mentők emberségén, hogy ismét sírva fakadt, igaz, ezúttal az örömtől.

„Egyszerűen nem bírom elviselni az emberi szenvedést. Ha nem így akkor úgy, de valahogyan segítenünk kellett” – mondta a mentős.