Fotó: Facebook

Szétszedi a KFC-t a népharag az újságíróverés miatt

Tömegével ömlenek a kommentek a KFC Facebook-oldalára, amiért a gyorsétteremlánc egyik budapesti egységéből az üzletvezető a biztonsági őrrel dobatta ki az Index újságíróját, aki a bunkó kiszolgálás miatt kérte a panaszkönyvet.

Mint korábban megírtuk, Szabó Zoltán vasárnap este tért be Budapesten a Király utcai KFC-be, ahol tapló vele az eladó. Ekkor kérte a panaszkönyvet, amit nem kapott meg, az üzletvezető ehelyett egy A4-es lapot nyomott a kezébe, miszerint oda írhatja a panaszait.

„Én persze mondtam, hogy ennyire nem vagyok hülye, ezt a fecnit egyszerűen ki fogja dobni, a panaszkönyv lényege éppen az, hogy hivatalos dokumentum, kötelesek válaszolni, és talán valaki az egyik képzésen elmagyarázza majd az újonnan felvett munkatársaknak, hogy nem kell direkt seggfejnek lenniük a vendégekkel.

“Kidobjam?” – szólt bele a beszélgetésbe a megtermett biztonsági őr, az üzletvezető meg gyorsan rövidre zárta a vitát a papírlappal és a panaszkönyvvel: “Dobd ki”.”

– folytatódott a sztori az Index munkatársa szerint, akit ezután a biztonsági őr kirángatott a KFC-ből, majd meg is vert. Szabó ezután megpróbált úgy bemenni, hogy felveszi telefonnal, ebből újabb verés lett.

A történtek miatt a KFC Facebook-oldalára lecsapott a népharag, kommentek százaiban anyázzák a gyorséttermet az eljárás miatt. Volt, aki bedobott egy telefonszámot is, mondván, hogy ott szóban is le lehet oltani a KFC-t, más azt írta, szívesen bemennek fogyasztani karateedzés után.

A legszebb az egészben, hogy már órák óta az esetről beszél az ország, a KFC cikkünk megjelenéséig nem posztolt a témában egy fél mondat elnézéskérést sem.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook