Túlélte az erdőtüzet a kutya és gazdája – videón a találkozás pillanata

Túlélte az erdőtüzet a kutya és gazdája – videón a találkozás pillanata

Csodával határos módon élte túl a kaliforniai erdőtüzet egy kutya, a gazdájával való találkozásról készült videó a te szíved is megdobogtatja.

Jack Weaver és sógora, Patrick Widen gyalog indult megnézni, hogy mi maradt a családi házból Santa Rosában, amikor élve előkerült kutyájuk.

Amint az a Facebookra feltöltött videónál olvasható, Jack szülei arra ébredtek, hogy lángok veszik körül őket.

Mindent hátrahagyva menekültek, eközben pedig nyoma veszett Izzynek, a család kutyájának. Jack szüleinek menekülnie kellett, ha az eb keresésére indulnak, az számukra is a biztos halált jelentette volna.

A férfi és sógora pár nappal a házat elemésztő tűz után gyalog indult bejárni a környéket, hogy megnézzék, mi maradt a puszítás után. Remélték ugyan, hogy megtalálják a kutyát, de reálisan nem láttak sok esélyt arra, hogy a négylábú épségben vészelte volna át a poklot.

Izzy azonban rácáfolt az esélyekre, a ház romjainál várta a férfiakat.

Eközben egyébként immár negyvenre emelkedett a Kaliforniát sújtó tűzvész halálos áldozatok száma, a lángok most a feltámadt szél miatt még gyorsabban terjednek. A netre egymás után kerülnek fel videók a puszításról. A korábbi cikkünkben mutatott felvételek akár a pokolban is készülhettek volna: