Fotó: Berecz Valter/24.hu

Ismét felkerült Győzike a NAV szégyenlistájára

58 millió forintra rúg Gáspár Győző adóhiánya, bírsága és kamattartozása a NAV legfrissebb listája szerint.

Közzétette az adóhivatal azt a listát, melyen azok a magánszemélyek és cégek szerepelnek, ahol a NAV jogerős határozatban jelentős összegű adóhiányt állapított meg 2017 harmadik negyedévében.

A listán az adóhatóság által korábban már vegzált Győzike is rajta van – szúrta ki a Napi.hu. Mint írták,

Győzikénél 24,3 millió forint adóhiányt és 34,1 millió forint bírság– és kamattartozást állapított meg az adóhatóság.

Tavasszal házkutatás volt Gáspáréknál

A cikk megjegyzi, idén tavasszal házkutatást tartottak Gáspár Győzőéknél az adóhatóság pénzügyi nyomozói. A NAV munkatársai salgótarjáni, nógrádmegyeri és budapesti címekre mentek ki, és luxusautót, aranyékszereket, valamint pénzt foglaltak le.

A Bors korábbi cikke szerint az egyik gyanúsított a család román cégének bankszámlájáról 50 millió forintot költött magára, ezért sikkasztás miatt is felelnie kell.

Luxusbáránya lett Luxus Viviennek

Új házi kedvenc érkezett Vasvári Vivienékhez egy apró bárány személyében, a celeb gyorsan szavazásra is bocsátotta az állat nevét.

Meglepő vallomást tett Andynek Vajna Tímea – fotó

Napok óta azon pörög a bulvárvilág, hogy mi történhetett Andy Vajnával és Tímeával, miután a mozibiztos/TV2 tulaj/kaszinómogul felesége helyett igen szemrevaló személyi asszisztensével gálázott a hétvégén. Mindezek tükrében meglepődtünk, mikor megláttuk Vajna Timi csütörtöki Facebook-posztját.

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Demcsák Zsuzsa

Élete legkeményebb időszakán van túl Demcsák Zsuzsa, emellett még súlyos betegséggel is küzd a volt műsorvezető – árulta el a volt ATV-s, aki az utóbbi időben nem igazán hallatott magáról.
Kedvelj a Facebookon!
Már követem az oldalt