Erre cserélik le a hiperbéna Ronaldo-szobrot – fotó

Erre cserélik le a hiperbéna Ronaldo-szobrot – fotó

Nyolc hónap után lecserélik a madeirai reptérről Cristiano Ronaldo iszonyatosan félresikerült szobrát egy olyanra, ami tényleg hasonlít a focistára.

Még márciusban röhögött a fél internet azon, hogy olyan groteszk szobrot kapott az aranylabdás labdamágus, amivel gyerekeket lehet ijesztegetni.

Ronaldónak a madeirai reptéren állították fel csálé képmását abból az alkalomból, hogy a repülőtér az ő nevét vette fel. Mutatjuk a fotókat, amit nem lehetett röhögés/szörnyülködés nélkül megnézni:

Most azonban végre eltüntetik a fenti szobrot – írta hétfőn az Index. Hogy miért kellett ehhez nyolc hónap, azt nem tudni, de a mostani szobor már tényleg formázza a világklasszis vonásait:

Lecserélik a madeirai horror Ronaldo-szobrot

A BIT nem azonos a Beatles zenéjével. A Baloldali Ifjúsági Társulás rövidítése egy meglehetősen titokzatos társaságot takar. Így kezdte tudósítását a Szabad Európa Rádió 1990. április 3-án. Az első szabad választások két fordulója között voltunk, az már eldőlt, hogy nyer az MDF, hatalmasat bukik az posztkommunista utódpárt MSZP, bejut a parlamentbe a farmerdzsekis Fidesz.