Ezért futhatott zátonyra Hosszú Katinkáék párkapcsolata

Lapinformációk szerint nem egy harmadik fél kavart be Katinka és Shane kapcsolatának, emellett újabb jel mutat arra, hogy már nem egy pár a két sportoló.

Amint arról csütörtökön a Bors nyomán írtunk, Hosszú Katinka és Shane Tusup vélhetően szétment. A lap szerint a pár külön töltötte a karácsonyt, illetve Shane Tusup azért nem ment ki a koppenhágai Eb-re Katinkával, mert csúnyán összekaptak.

Pénteken a Bors azt írta, újabb jel mutat arra, hogy a duó már saját utakat jár. A lap szerint Katinka a karácsonyi Instagram-fotóján már nem viselte a jegygyűrűjét:

A lap azt is tudni véli, hogy mi tehetett be a kapcsolatnak. Mint írták, Katinka azért költözött vissza szüleihez Bajára, mert az indulatait egyébként is nehezen kezelő Shane-re minden eddiginél durvább dühroham jött rá.

A cikk szerint a férfi ezúttal otthonukban tombolt, tört-zúzott, vannak olyan információk is, melyek szerint kórházba kellett szállítani. A Bors szerint Shane szülei nem karácsonyozni utaztak Magyarországra, hanem azért, mert hallottak a történtekről.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!