Ezért futhatott zátonyra Hosszú Katinkáék párkapcsolata

Ezért futhatott zátonyra Hosszú Katinkáék párkapcsolata

Lapinformációk szerint nem egy harmadik fél kavart be Katinka és Shane kapcsolatának, emellett újabb jel mutat arra, hogy már nem egy pár a két sportoló.

Amint arról csütörtökön a Bors nyomán írtunk, Hosszú Katinka és Shane Tusup vélhetően szétment. A lap szerint a pár külön töltötte a karácsonyt, illetve Shane Tusup azért nem ment ki a koppenhágai Eb-re Katinkával, mert csúnyán összekaptak.

Pénteken a Bors azt írta, újabb jel mutat arra, hogy a duó már saját utakat jár. A lap szerint Katinka a karácsonyi Instagram-fotóján már nem viselte a jegygyűrűjét:

A lap azt is tudni véli, hogy mi tehetett be a kapcsolatnak. Mint írták, Katinka azért költözött vissza szüleihez Bajára, mert az indulatait egyébként is nehezen kezelő Shane-re minden eddiginél durvább dühroham jött rá.

A cikk szerint a férfi ezúttal otthonukban tombolt, tört-zúzott, vannak olyan információk is, melyek szerint kórházba kellett szállítani. A Bors szerint Shane szülei nem karácsonyozni utaztak Magyarországra, hanem azért, mert hallottak a történtekről.