Részlet a The Sun videójából

Videón árulja szüzességét a 18 éves lány, hogy tanulhasson

Ártatlanságát bocsájtotta áruba egy éppen felnőtt olasz modell a jobb élet reményében, állítása szerint már jelentkezett is valaki egymillió eurót lobogtatva.

A videón Nicole-ként bemutatkozó lány Olaszországban él, a tanulás mellett modellkedik, és a felsőfokú tanulmányait Cambridge-ben szeretné abszolválni.

Nicole VIP Model from Model Management on Vimeo.

A lány a brit Sunnak elmondta: 16 volt, mikor rájött, mennyi pénzért is árulják az emberek a szüzességüket. Elárulta, volt már kapcsolata, egy nálánál sokkal idősebb férfi volt a barátja, de nem adta oda magát neki, mivel annak akarta tartogatni magát, akitől majd gyerekeket szeretne. Mikor a férfi lényegében megkérte a kezét, a lány megijedt, és inkább szakított vele (mondjuk ez szerintünk érthető, hogy 16 évesen, zéróhoz közeli tapasztalattal a háta mögött az ember nem akarja egy életre lekötni magát).

Most azonban úgy döntött, hogy eladná szüzességét, méghozzá azért, hogy javítson saját és családja életminőségén. Elmondása szerint Angliába szeretne költözni, hogy ott a Cambridge egyetemen tanulhasson. Emellett a bejövő pénzből testvérét is szeretné segíteni, a szüleinek pedig venne egy házat.

A 18 éves lány a szüzességét egy konkrétan szüzességértékesítő cégen keresztül árulja, a licit pedig egymillió eurón, azaz háromszáztizenpár-millió forinton áll. Nicole elárulta, azért egy kicsit fél ettől, de biztos benne, hogy aki hajlandó ennyi pénzt kiadni érte, az jól bánik majd vele.

A cikk szerint az együttlét előtt egy, a licitet megnyerő személy által megbízott orvos megvizsgálja a lányt, hogy tényleg szűz-e.

Részlet a The Sun videójából