Gáspár Győző (részlet a 24.hu videójából)

Kiborult Győzike: „rúgnak folyamatosan, amíg meg nem döglök”

Feljelentést tett ismeretlen tettes ellen Gáspár Győző a NAV által a nyáron lefoglalt 194 millió forintja miatt, amit még mindig nem kapott vissza.

A 44 éves showmant sikkasztással és költségvetési csalással vádolják, összesen 68 millió forintot akar rajta behajtani a Nemzeti Adó– és Vámhivatal – idézte fel a Blikk csütörtökön.

A fenti vádak miatt az adóhatóság 2017 nyarán 194 millió forint készpénzt foglalt le Gáspár Evelin széfjéből. Ezt a pénzt a család a mai napig nem kapta vissza, ezért most úgy döntöttek, feljelentést tesznek.

„Eltelt majdnem tíz hónap, és senki nem mond semmit. Szerintem itt már nem a pénzzel, hanem a személyemmel van baj. Rúgnak folyamatosan, amíg meg nem döglök. Ez a két gyerekem pénze, a nagyobbik, Evelin ebből fizetné az iskolát is. Most miből fizesse?”

– idézte a Blikk Győzikét, aki szerint lejáratják őket.

A lapnak a Romantic frontemberét képviselő dr. Szilágyi Roland ügyvéd elárulta, kérvényezték, hogy minél előbb hozzon döntést a NAV arról, hogy megszüntetik-e a 194 millió forint lefoglalását. Hozzátette, ha nem történik semmi, akkor Győző lánya, Evelin keresetet indíthat károkozás miatt az adóhatóság ellen.

Gáspár Győző (részlet a 24.hu videójából)