Videón, ahogy az élet megbünteti a pofátlan csomagtolvajt

Videón, ahogy az élet megbünteti a pofátlan csomagtolvajt

Rögtön a kézbesítés után megpróbált ellopni két csomagot egy nő a Washingtoni Bothellben, azonnal jött a fájdalmas büntetés.

A Viral Hog által mutatott videón jól látszik, hogy percekkel azután, hogy az UPS csomagfutár kipakolta a pakkokat a ház bejárata elé, befut egy kocsi, abból pedig kioson egy nő, hogy felmarja a nyilvánvalóan nem neki szánt küldeményeket. Aztán jön a pofon az élettől:

Hogy a nőnek milyen komoly sérülései keletkeztek, azt nem tudni, de a biztonsági kamera felvételén tisztán látszik és hallatszik, hogy fájdalmai vannak, nem tud lábra állni. Végül bűntársa segítette be a kocsiba, aki a csomagokat sem hagyta ott.

Az ügyben egyébként nyomozás indult – írta a Mashable. Tekintve, hogy mindkét delikvenst és a kocsijukat is tökéletesen videóra vette a biztonsági rendszer, nem adunk nekik nagy jövőt.

Van, aki nem hisz a karmában, ezért a saját kezébe vette az irányítást. Még decemberbem mutattuk meg a szintén washingtoni Jaireme Barrow-t, aki annyira megelégelte a csomagjai lenyúlását, hogy becsapdázott kamudobozokkal hozta a frászt a tolvajokra. Találmányát azóta pénzért adja, konkrétan hiánycikk, annyian keresik, a tolvajok szenvedéseit pedig videóra vette: