Úgy rángatták ki az őrjöngő magyar edzőt a pályáról – videó

Úgy rángatták ki az őrjöngő magyar edzőt a pályáról – videó

Elszakadt a cérna Szilágyi Zoltánnál, a Vác női kézilabdacsapatának edzőjénél, miután az Érd elleni, a Magyar Kupa elődöntőjébe jutásért játszott meccsen egy ponttal kikaptak.

Az Érd 26-25-re megverte a Vácot, ezzel bejutott a kupa elődöntőjébe – írta a 24.hu. Szilágyi Zoltán szerint azonban a Vácnak szabaddobást kellett volna kapniuk az utolsó támadásnál. Ha döntetlen lett volna a meccs, akkor a Vác örülhetett volna, így viszont elestek a további szerepléstől.

A tréner rendesen felhúzta magán az eseten, kiabált, mutogatott, és miután percek múlva sem nyugodott meg, nem éppen finomkodva kitessékelték a csarnokból:

Szilágyi a 24.hu-nak elmondta, továbbra is úgy látha, hogy a fináléban rossz játékvezetői döntés született, de azt is belátta, hogy kissé indulatosan reagált minderre.

„Sportszerűtlenül viselkedtem, nem vitás, erre nem lehetek büszke, de kérdem én, melyik edző nem reklamál, amikor a meccs végjátékában egy faultot nem fújnak be és ezért veszít a csapata? Szeretném azt is hangsúlyozni, indulatosan reklamáltam, de semmi sértőt nem mondtam a játékvezetőknek, a versenybíróknak, ami alapján be kellett volna kerüljek a bírói jelentésbe. Ami azonban mindezek után történt, olyanra szerintem nem volt még példa kézilabda csarnokban. Narancssárga megkülönböztető mellény, vagy karszalag nélküli emberek rontottak rám, lökdöstek már ott, amikor reklamáltam. Aztán leültem a kispadra, eközben a nézők a hátam mögött folyamatosan szidalmaztak, az egyik hallhatóan köpött felém. Erre én felpattantam, kikértem magamnak, ugyancsak indulatosan, vehemensen, amire rám rontottak, a nyakamnál fogva lerántottak, elgáncsoltak”

– idézte az edzőt a lap. Szilágyi reméli, hogy kivizsgálják az ügyet, hogy kiderül, kik és milyen jogcímen tartózkodtak a pályán azok, akik kirángatták.