Péppé vertek egy embert egy pécsi kocsmában, senkit nem érdekelt – sokkoló videó

Péppé vertek egy embert egy pécsi kocsmában, senkit nem érdekelt – sokkoló videó

Percekig ütött és rúgott egy férfi egy másikat Pécs egyik kocsmájában, a gyomorforgató bántalmazásnál sokkolóbb, hogy sem a pultos, sem pedig a vendégek nem törték magukat, hogy bármilyen módon segítséget nyújtsanak.

Az ügyészség honlapján közzétettek szerint az eset még 2017 júliusában történt. A férfi italozás közben egyre hangosabb lett, fitogtatta erejét, küzdősportban való jártasságát. Egy ponton közölte, hogy nem fog fizetni a fogyasztásért, ráfeküdt a pultra, megrongálta a sörcsapot, és közölte, a kocsmáros munkáltatója fizessen neki 200 ezer forintot, mert ha nem, este visszatér a barátaival.

Ezután egy, a sörözőbe éppen betérő férfival kezdett beszélgetni. Közölte a pultossal, hogy az új cimborája is ingyen iszik. A vendég azonban azt mondta, nem kér többet inni. A férfi itt valamiért begőzölt, és elkezdte összeverni az őt visszautasítót. Ez szemmel láthatólag nem zavart egy másik férfit, aki kikerülte őket, és a pulthoz ment piát kérni. Ott egyébként egy másik férfi is üldögélt, aki még a fejét sem nagyon fordította a dulakodás felé. Az ütlegelés és a rugdosás a kocsma előtt is folytatódott, és itt sem nagyon zavarta mindez a kint ülő vendégeket.

Az összevert férfi súlyos sérüléseket szenvedett, bántalmazója ellen többek között kifosztás, súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.