Két férfi úgy betépett, hogy véletlenül behajtottak a III. kerületi rendőrségre

Vígjátékokban fordul elő olyan, mint amit két budapesti arc nyomott a minap, mikor némileg bódultan úgy döntöttek, egyenesen egy budapesti rendőrségre hajtanak.

A hihetetlennek tűnő sztoriról a 444.hu kapott olvasói levelet. A lap meg is kereste rögtön az ORFK-t, a szerv pedig válaszolt.

Eszerint március 8-án este egy óbudai rendőrautó éppen bevetésre indult, ezért kinyitották a kapitányság udvari kapuját. Megkockáztatjuk, hogy ez hívogatta az autósokat:

A rendőrök kiálltak a parkolóból, utánuk viszont rögtön bekanyarodott egy civil kocsi az udvarra. Ezt furcsállták a rendőrök, ezért gyorsan igazoltatták is a benne ülőket.

A két férfi erősen furán viselkedett, a sofőr ruhájából pedig droggyanús anyag került elő, emellett az autó vezetője ránézésre is még a cucc hatása alatt állt. Mintát vettek tőle, majd kábítószerbirtoklás miatt hallgatták ki.

A rendőrök szerint a két arc együttműködő volt, nem álltak ellen az intézkedésnek, viszont egy kutyát és egy macskát is találtak náluk, róluk azóta az Illatos úti kutyatelep gondoskodik.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!