Két férfi úgy betépett, hogy véletlenül behajtottak a III. kerületi rendőrségre

Két férfi úgy betépett, hogy véletlenül behajtottak a III. kerületi rendőrségre

Vígjátékokban fordul elő olyan, mint amit két budapesti arc nyomott a minap, mikor némileg bódultan úgy döntöttek, egyenesen egy budapesti rendőrségre hajtanak.

A hihetetlennek tűnő sztoriról a 444.hu kapott olvasói levelet. A lap meg is kereste rögtön az ORFK-t, a szerv pedig válaszolt.

Eszerint március 8-án este egy óbudai rendőrautó éppen bevetésre indult, ezért kinyitották a kapitányság udvari kapuját. Megkockáztatjuk, hogy ez hívogatta az autósokat:

A rendőrök kiálltak a parkolóból, utánuk viszont rögtön bekanyarodott egy civil kocsi az udvarra. Ezt furcsállták a rendőrök, ezért gyorsan igazoltatták is a benne ülőket.

A két férfi erősen furán viselkedett, a sofőr ruhájából pedig droggyanús anyag került elő, emellett az autó vezetője ránézésre is még a cucc hatása alatt állt. Mintát vettek tőle, majd kábítószerbirtoklás miatt hallgatták ki.

A rendőrök szerint a két arc együttműködő volt, nem álltak ellen az intézkedésnek, viszont egy kutyát és egy macskát is találtak náluk, róluk azóta az Illatos úti kutyatelep gondoskodik.