Parádésan megleckéztette csaló lányát az apuka, videón a gyermek reakciója

Parádésan megleckéztette csaló lányát az apuka, videón a gyermek reakciója

Mesteri húzással tanította móresre 13 éves lányát egy amerikai apuka, miután csaláson kapta. A büntetést ráadásul videóra is vette, melyet két nap alatt már 30 ezernél többen láttak.

A lány egy videojátékban, jelesül a Mario Kartban csalt – írta a 24.hu. A játékban ugyan rengeteg mindennel lehet szívani a versenytársat, de az már csalás, ha valaki újraindítja a programot, míg a másik éppen nincs a gépnél. Pont ezt tette Vivian, apukája pedig nevelési célzattal lecsapott.

A napokban levelet hozott Viviannek a posta. A lány éveken át keményen dolgozott, hogy bekerüljön a Booker T. Washington művészeti középiskolába, a levél pedig ettől az intézménytől érkezett.

A lány elkezdi felbontani a levelet, miközben az apukája videózza. Egyszer csak elfutják a könnyek Vivian szemét, mivel a levél azt írja, nem vették fel. – Olvasd tovább hangosan – bíztatja az apa. És a lány olvas.

A levél egy tökéletes hamisítvány volt, melyet a fater kreált, a végén pedig ott áll, hogy aki csal a Mario Karban, azt nem veszi fel a suli. Természetesen újra lehet jelentkezni, ha a lány megtanult normális emberi lényként viselkedni a játékban.

Vivianből hamarosan kiszakad a nevetés, majd előkerül az eredeti levél is, melyben a suli azt írja: tárt karokkal várják a gyermeket. Happy end és gyermeknevelés mesterfokon!