Magdi anyus/Fodor Zsóka (Fotó: Sorozatwiki.hu/RTL Sajtóklub)

Dobj el mindent: Magdi anyus visszatér a Barátok köztbe

Felélesztik a lépcsőről lezúgott Magdi anyust az idén 20 éves Barátok közt készítői, és ugyanúgy Fodor Zsóka alakítja majd a takarítónőt, mint a filmbéli tragédia előtt.

Minderről a Blikk számolt be szerda reggel. A lap szerint a szappanopera alkotói még az idén képernyőre varázsolják Magdi anyust. Úgy tudják, hogy már tárgyalnak Fodor Zsókával a részletekről.

Egy informátor a lapnak azt mondta, Magdi anyus szellemként, de akár hallucinációként is megjelenhet a sorozatban, vagy éppen Vili bácsi egy régi emlékképének megelevenedéseként is viszontláthatjuk.

A forrás hozzátette, az alkotók a 20. évfordulóra több, a sorozatban évek óta nem szereplő színész karakterét is visszacsempésznék. A cikk szerint az R. Kárpáti Péter által megformált, a történet szerint elhunyt Berényi András is szóba került, ahogy Berényi Claudia (Ábrahám Edit) és Kertész Géza (Németh Kristóf) is megjelenhet a képernyőn. Utóbbi két karakter visszatérését könnyebben megmagyarázhatják a készítők, hiszen ők a történet szerint életben vannak.

„A 20. jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd”

– mondta Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere a Blikknek.

„Neveket nem mondhatunk, mert még zajlanak a tárgyalások. Ha Fodor Zsóka visszatérne, arra számtalan módon sor kerülhetne, természetesen nem lőjük le, milyen ötleteink vannak az egyes karakterekre vonatkozóan.”

Magdi anyus/Fodor Zsóka (Fotó: Sorozatwiki.hu/RTL Sajtóklub)