Gulácsi nézi, hogy csorog be a labda (MTI Fotó: Illyés Tibor)

Szétalázzák a kazahok a magyar válogatottat – videók

Három gólt kapott, és mindössze egyet rúgott egy félidő alatt Kazahsztánnak Magyarország péntek este a Groupama Arénában. A szurkolók már 11 percnél skandálták a „kurva gyengét” – és nem tudjuk őket hibáztatni.

Kazahsztán válogatottja egy barátságos meccsért utazott Budapestre, és az első félidőben sikerült a sárba taposniuk a magyarokat. Tizennégy perc után már két góllal vezettek, aztán Szalai Ádám ugyan szépített, de erre a vendégek rátettek még egyet. És még hol van a vége… Mutatjuk a gólokat a 24.hu cikke nyomán:

Frissítés: 2-3-ra sikerült szépíteni

Ronda vereséggel debütált Georges Leekens szövetségi kapitány a magyar labdarúgó-válogatott kispadján, mivel csapata pénteken 3-2-re kikapott a több mint másfél éve nyeretlen Kazahsztántól a Groupama Arénában.

A világranglista 136. helyén álló vendégek tíz perc után két góllal vezettek, majd Szalai Ádám ugyan a 21. percben szépített, de a kazahok így is 3-1-re vezettek a szünetben. A hazai szurkolók egy része a 60. perc után hazaindult, Németh Krisztián nem sokkal később szépített, azonban így is vereséget szenvedett a magyar válogatott. A kazahok 2016 júniusa után nyertek újra mérkőzést – idézte fel az MTI.

A magyar csapat kedden 20 órától a skótokkal játszik a Groupama Arénában. Reméljük, nem így.

Gulácsi nézi, hogy csorog be a labda (MTI Fotó: Illyés Tibor)