Átszabják a magyarországi csatornakínálatot, ez vár rád hamarosan

Átszabják a magyarországi csatornakínálatot, ez vár rád hamarosan

Több változás is lesz a hazai tévés csatornakínálatban a hónap végétől, aminek eredményeként elmászhatnak a csatornák a megszokott helyekről, plusz van olyan is, ami egyszerűen megszűnik.

Arról már korábbna írtunk, hogy április 30-cal megszűnik a a magyar FOX, mivel egyszerűen nem nézték elegen. A 24.hu szerint azonban FOX Networks Group teljesen nem vonul ki a Magyarországról, mivel más tévécsatornái, így a National Geographic, a Natgeo Wild és a Baby TV megmaradnak és FOX+ néven internetes szolgáltatást is működtetnek.

Mindezek mellett más változások is várhatók. Április 30-án a délutáni órákban az aznap induló magyar tévécsatorna, a Film4 váltja a FOX-ot. A Film4 a Magyar Telekomon kívül bekerül a DIGI rendszerére, és az Antenna Hungária MinDig TV Extra rendszerének családi csomagjában is megtalálható lesz majd

írja a 24.hu.

Ezzel még nincs vége a variálásnak. A Film4-et a magyar Digital Media and Communications Zrt. indítja. A cég a Story4, a Story 5 és a Galaxy TV csatornákat is működteti. A lap úgy tudja, ezek a csatornák is átalakulnak április 30-án.

A Story4 csatornát TV4-re nevezik át, a Story5 csatornából Story4 lesz, míg a Galaxy TV-ből Galaxy4 lesz, és a kínálat felfrissítésével át is pozicionálják a csatornákat.

A DMC sorozatokat is vásárolt. A cikk szerint a cég megvette a Downtown Abbey, a Fast Forward, a Kegyes gyilkos és a Klinika az új generáció című műsorokat.