Akkorát fetrengett a Puskás Akadémia csodacsatára, hogy még a csapattársai is letojták – videó

Újra és újra kabaréba illő elemekkel örvendeztet meg minket a magyar foci élvonala (ha már minőségi játékkal nem tud, ez is valami). Most épp a Puskás Akadémia aranylábúja talált akkorát színészkedni a pályán, hogy még a csapattársai sem vették komolyan.

A nigériai csatár, Ezekiel Henty a Videotontól érkezett a Puskás Akadémiához kölcsönben – írta a 444.hu. Az Akadémia a Debrecen ellen játszott kedden, ki is kapott 2-0-ra.

De ez eltörpül Henty Oscar-díjas alakítása mellett. A támadót simán szereli a Debrecen játékosa, mire az kábé egy másodperc fáziskéséssel úgy omlik össze, mint a marionettbábu:

Ezekiel Henty feltámadása

Földöntúli hangok kíséretében esett nagyot a Puskás Akadémia játékosa, Ezekiel Henty, majd pár másodperc múlva csodával határos módon fel is támadt…🤔😏🤨A játékvezető sárga lappal díjazta a szürreális helyzetet❗

Gepostet von M4Sport am Dienstag, 8. Mai 2018

Henty mutatványa saját csapatát sem hatotta meg, még a labdát sem rúgták ki, hogy megálljon a játék az ápolásra. A csatár meg is kapta a jól megérdemelt sárgát, persze, azért még értetlenkedett egy kicsit.

Nemrég a Nyíregyháza három játékosa mutatott be egy fura performanszot: mindhárman egyszerre találtak megsérülni, és annyira a halálukon voltak, hogy egyesek a sportorvos helyett papot hívtak volna hozzájuk:

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!