Ingyen, korlátlan mobilnetet kapsz a hétvégén – részletek

Ingyen, korlátlan mobilnetet kapsz a hétvégén – részletek

Korlátlanul mobilnetezhetnek belföldön május utolsó szombatján és vasárnapján az egyik hazai szolgáltató kártyás ügyfelei.

Május 26. (szombat) 00 órától május 27. (vasárnap) 23:59-ig óráig korlátlanul mobilinternetezhetnek a Telekom feltöltőkártyás ügyfelei – írta a HVG pénteken a szolgálattó tájékozatására hivatkozva.

A cikk szerint a korlátlan szolgáltatást azon ügyfelek vehetik igénybe, akik május 24-e előtt aktiválták Domino SIM kártyájukat, függetlenül attól, mennyi az egyenleg a feltöltőkártyájukon.

Azoknak a Domino-ügyfeleknek, akiknek az előfizetéséhez tartozik benne foglalt adatmennyiséget tartalmazó csomag, vagy kiegészítő opciót aktiváltak, az ezen a hétvégén történő forgalmazás nem csökkenti a meglévő adatkeretet.

A kedvezményes időszakot követően a Domino-ügyfél a továbbiakban meglévő díjcsomagja feltételei szerint használhatja a mobilját. Fontos tudni, hogy a Telekom-alkalmazás a pénteken éjfélkor érvényes felhasználható adatmennyiséget fogja mutatni a hétvége után – áll a cikkben