Budapest, 2018. május 31. Oldalára dőlt mentőautó a főváros XI. kerületében, a Nagyszőlős utca és a Karolina út kereszteződésénél 2018. május 31-én. A megkülönböztető jelzéssel haladó mentőautó egy személyautóval ütközött össze. A balesetben hárman megsérültek. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Mentőautó ütközött a XI. kerületben

Személyautóval ütközött egy mentőautó csütörtökön kora reggel Budapesten; a balesetben két mentős és a járműben szállított beteg sérült meg – közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Győrfi Pál szerint a megkülönböztető jelzést használó mentőautó a XI. kerületben, a Nagyszőlős utca és a Karolina út kereszteződésénél ütközött egy autóval.

A baleset három sérültje – a mentőgépkocsi vezetője, a mentőtiszt és a beteg – könnyebb fejsérülést szenvedett. A személyautó vezetője nem sérült meg.

A szóvivő elmondta, hogy a mentőautó a megkülönböztető jelzést indokoltan használta, kórházba tartott a súlyos beteggel.

Korábban a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján arról tájékoztatott, hogy a mentőautó az oldalára borult. A rendőrök a helyszínelés idejére a kereszteződést lezárták, a forgalmat a környező utcákba terelik.

A baleset körülményeit vizsgálják – közölte korábban a BRFK.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!