Fotó: pixabay

“Köpj is bele” – írta a szakácsnak a pincérnő a rendeléshez

Ledöbbenve nézte a blokkot egy amerikai apa, aki lányával és unokájával ült be egy finom hamburgerre egy étterembe. A papiroson ugyanis jól látható gusztustalan üzenet volt olvasható, melyet a pincérnő mellékelt a szakácsnak.

Az egészre úgy derült fény, hogy volt némi félreértés a végösszeg körül, az apa, Curtis May pedig kikérte a számlát – írta a 444 a Munchiesre hivatkozva.

A számlán aztán egy különös megjegyzés volt olvasható pirossal, nagy betűkkel, melyet a rendelést felveő pincér biggyesztett oda a szakácsnak:

“Kérlek, köpj is bele!”

A férfinak az üzenet láttán – érthető okokból – felfordult a gyomra. Az étterem menedzsere ott helyben kártalanította, a pincérnőt pedig elbocsátotta. A férfit azzal nyugtatta a menedzsert, hogy a szakács nagy valószínűséggel nem köpött bele a burgerba.

A Twitterre kikerüt fotó alatt kialakult diskurzusban volt, aki megjegyezte, lehet, hogy a pincérnő csak azt akarta üzenni, hogy a hambit vágják ketté, ami angoul “split it in two”-ként hangzik, és erősen hasonlít a “köpj is bele”, azaz a “spit in it, too” mondatra. Ez már sosem fog kiderülni, de ha erről lett volna szó, lehet, hogy nem rúgják ki olyan hirtelen a pincérnőt.

Add tovább, hogy másokhoz is eljusson!

Nyomj a tetszikre, hogy ne maradj le a friss virál hírekről!

vagy

Köszönöm, már követem az oldalt!