Felpofozta a mentőst egy részeg fiatal lány Budapesten

Felpofozta a mentőst egy részeg fiatal lány Budapesten

Kétségbeesve hívott csontrészeg barátnőjéhez mentőt egy férfi Budapesten, miután nem sikerült felkeltenie. A mentők meg is érkeztek, segítettek is a lányon, amit viszont kaptak köszönetképp, az nem volt éppen európai.

Az Országos Mentőszolgálat pénteki Facebook-posztja szerint a lány az elfogyasztott alkohol mennyisége miatt elaludt, sőt, ébreszthetetlenné vált. A gyorsan kiérkező esetkocsi személyzetének sikerült felkelteni a lányt, aki azonnal méltatlan megjegyzésekkel illette a mentőket és mindenki mást is.

„Sokat látott bajtársaink jól kezelték a helyzetet és igyekeztek megnyugtatni a szitkozódó fiatalt, aki éktelen ordítozással fújt hajnali riadót a környék lakóinak. A minden összefüggést nélkülöző monológnak része volt a segítségül érkező mentőtiszt nő külsejének kritikája is, amiben egy lóhoz hasonlította elhivatott kolléganőnket. Miután az alpári szavak süket fülekre találtak bajtársainknál, a lány nem látott más megoldást szavai nyomatékosítására, mint hogy egy irtózatos nagy pofont keverjen le a hivatását gyakorló bajtársnőnek.”

– írták a mentők

Az egység rendőri intézkedést követően végül stabil állapotban szállította az ittas nőt kórházba, ahol a beteg átadása után a mentőtiszt sérülését is megvizsgálták.